Fixa till din motorcykel i vinter

När du känner dig sugen på att hoppa på din hoj och ta en sväng under vintern kan det vara lätt att känna en frustration. Motorcykelsäsongen i Sverige är kort. Men det ger dig ännu mer tid att meka på din motorcykel under vintern.

Det är långa mörka dagar och du vill helst vara inomhus. Passa på att ta hand om din hoj! Du kan med fördel leta efter reservdelar som kan beställas på nätet. På det här viset slipper du ge dig ut i kylan och leta delar.

Garaget ditt andra hem

Först och främst är det viktigt som motorcykelägare att du sköter underhållet på din motorcykel. Om du låter ditt favoritfordon damma helt och hållet under vintern kan det vara svårt att få igång hojen när det väl är dags för premiärturen.

Olja in älsklingen

Det är viktigt att du ser till att alla olika delar som behöver oljas in på motorcykeln är inoljade. Det blir lätt torrt och att din hoj krånglar lite annars. Du behöver visa ditt motorcykelfordon omtanke och kärlek för att den ska må bra. Håll motorcykeln inoljad och putsad under vintern. När det är dags för åk vill du att det går som loket!